Het bestuur

Tahmina Rahimi

Tahmina Rahimi

Voorzitter

Naast geneeskunde studeer ik ook biomedische wetenschappen, waardoor ik erg geïnteresseerd ben in onderzoeken en congressen. MSC is dan ook een geweldige mogelijkheid om op een leuke manier op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast ontmoet je artsen en onderzoekers uit verschillende landen waardoor je het ook nog eens met een andere blik ziet. Dit maakt de congressen interessanter en erg leerzaam.
Na een jaar algemeen lid te zijn bij MSC, heb ik mij aangemeld bij het bestuur. Ik wil MSC graag uitbreiden en beter in kaart brengen. Daarvoor hebben we natuurlijk als organisatie sponsoren nodig, de werving hiervan zal de komende periode mijn taak zijn.

Eline Bertrums

Eline Bertrums

Secretaris

Waar ik voor het begin van mijn studie nog twijfelde over wat ik moest gaan studeren, ben ik vanaf het eerste moment van geneeskunde blij geweest met mijn keuze. Toen ik hoorde over de MSC sprak het concept me meteen aan; net als veel geneeskundestudenten vind ik verdieping van mijn kennis erg interessant, en congressen zijn een goede manier om meer te leren en ervaring op te doen! Ik denk dat de MSC als organisatie veel potentie heeft, en ben als relatief nieuw bestuurslid dan ook erg enthousiast om uit te breiden en groter te worden, zodat steeds meer studenten, universiteiten en congresorganisaties ons leren kennen! Ik ben dan ook erg blij dat we inmiddels al actief zijn in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, en zo steeds meer studenten de kans kunnen bieden interessante en leerzame congressen te bezoeken. Daarnaast denk ik dat de MSC niet alleen een organisatie moet zijn die ondersteuning biedt op congressen, maar ook een platform waar actieve leden elkaar kunnen ontmoeten, netwerken en gezellig samen dingen kunnen ondernemen. Dit is iets waar ik me de komende tijd dan ook vol voor wil inzetten!. 

Merve Kocyigit

Merve Kocyigit

algemeen bestuurslid VUmc

Moniba Rasheed

Moniba Rasheed

penningmeester

In mijn derde jaar van de opleiding geneeskunde ben ik lid geworden van MSC en ben ik tevens in het bestuur gegaan. MSC sprak mij heel erg aan, omdat het de mogelijkheid biedt om door middel van het bijwonen van congressen op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste ontwikkelingen binnen de verschillende disciplines. Daarnaast helpt het bijwonen van de congressen je ook om een beter beeld te vormen van de verschillende specialismen en contact te leggen met de desbetreffende specialisten. Als algemene bestuurslid zal ik mij inzetten voor het versterken en uitbreiden van MSC.